AndeoCuvar

Školski anđeli za "72 sata"

Još dva tjedna na kioscima Tiska i u Tisak media centrima možete kupiti đačke anđele čuvare i na taj način podržati volonterski projekt "72 sata bez kompromisa". Ne samo da će mladi volonteri na početku jeseni brojnim socijalnim, humanitarnim, zabavnim i ekološkim akcijama pokazati solidarnost, nego su iz Zaklade Pontes Salutis (Mostovi spasa) odlučili pomoći organizaciji projekta darujući svoje anđele za potrebe volonterskog projekta koji će zahvatiti Zagreb, Split i Dubrovnik između 15. i 18. listopada.

Crveni i plavi đački anđeli u obliku privjesaka mogu se zakačiti za torbu ili staviti na ključeve stana ili školskog ormarića, a informativka je ilustrirana simpatičnim anđelima s porukama. Anđeli čuvari mogu se nabaviti na svim prodajnim mjestima Tiska i u Tisak media centrima po cijeni od 9,99 kuna.

"Sav prihod namijenjen je volonterskom centru udruge SKAC i njihovu programu '72 sata bez kompromisa', kojim se konkretno pomaže ljudima u potrebi", kazao je Dario Tepeš, voditelj Zadruge Pontes Salutis.

Pontes Salutis je zadruga osnovana prema modelu društvenog poduzetništva, s ciljem aktiviranja potencijala i kreativnosti među članovima Zajednice Cenacolo, u cilju osiguranja materijalne egzistencije kroz primjenu modela samozapošljavanja i održivog razvoja. Zadruga je istovremeno otvorena i svima ostalima koji dijele njenu misiju i viziju.