Otvorene prijave za mega volonterski projekt

Na splitskom susretu Hrvatskog nadzemlja pred mnoštvom mladih u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa obilježen je početak prijava za sudjelovanje u akcijama ovogodišnjeg projekta "72 sata bez kompromisa" u srijedu, 20. svibnja 2015. Međunarodni volonterski projekt po drugi se put održava u Hrvatskoj od 15. do 18. listopada, a ovoga puta povezuje tri grada: Split, Zagreb i Dubrovnik.

Nakon prošlogodišnjeg prvog projekta u Splitu, u sklopu kojeg je volontiralo više od dvjesto mladih iz Splita i okolice na tridesetak različitih humanitarnih projekata, "72 sata bez kompromisa" oduševila je i mlade u Zagrebu i Dubrovniku te se zajedničkim snagama priprema mnoštvo sjajnih i izazovnih akcija koje će mladi u ta tri grada i njihovim okolicama realizirati u tri dana: od 15. do 18. listopada. Mnoštvo kreativnih, ekoloških, socijalnih i zabavnih projekata bit će upotpunjeni s puno druženja i zabave.

Prijavite sebe i svoju ekipu! Također možete biti dio kreiranja i organiziranja ovoga projekta i prijaviti akciju za koju biste htjeli da bude realizirana u "72 sata bez kompromisa".

Ne propustite priliku dati sebe bar malo nekome kome ćete biti dragocjeni, a koji će vas obogatiti za cijeli život.